U komt net uit een verbouwing of u bent verhuisd en u bent op zoek naar de ideale kast voor in uw woonkamer. Bijna iedere woonkamer heeft er wel 1, kasten zijn te verkrijgen in zoveel verschillende stijlen, kleuren, maten en ga zo maar door. Maar welke kast kiest u en welke kast past bij uw interieur. Buiten dat u rekening moet houden met uw eigen interieur is het ook van belang dat u rekening houdt met de woontrends. In dit artikel geven we u wat inspiratie op het gebied van trendy kasten. Zo kunt u vandaag nog aan de slag met het uitkiezen van uw nieuwe kast en weet u zeker dat u de juiste kast uitkiest.

Servieskast

Bent u op zoek naar een toffe servieskast. Erg handig voor al uw borden, schotels, kommen, schalen en ga zo maar door. Het is belangrijk om rekening te houden met uw eigen interieurstijl, maar de look die goed te combineren is met veel verschillende interieurstijlen is de industriële look. Buiten dat is de industriële look ook nog eens enorm trendy. Kies bijvoorbeeld voor een zwartstalen kast met glazen deurtjes. Of kiest u toch voor de eikenhouten servieskast met stalen accenten. Er is in ieder geval keuze genoeg. 

Vitrinekast

Ook de vitrinekast is anno 2022 nog steeds niet weg te denken uit de interieurwereld. Het is tof om van de vitrinekast een tentoonstelling te maken van persoonlijke accessoires en kunst. Ook voor de vitrinekast geldt de industriële trend. Ook hier kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een zwartstalen kast. Verlichting kan een erg leuke toevoeging aan de vitrinekast zijn. Op deze manier kunt u alle verschillende items mooi naar voren laten komen en creëert u een moderne sfeer. 

Woonkamer

Boekenkast

Heeft u veel boeken die u ergens kwijt moet. Dan is de boekenkast uiteraard onmisbaar in uw woonkamer. Ook voor de boekenkast zou u kunnen kiezen voor een industriële look, maar onze voorkeur gaat toch naar een andere stijl. Bij een boekenkast past uiteraard een wat klassiekere stijl, denk bijvoorbeeld aan een massief houten boekenkast. Een houten boekenkast is makkelijk te matchen met verschillende soorten stijlen en ziet er tof uit in combinatie met de boeken.

TV-dressoir

Toe aan extra opbergruimte, maar heeft u een idee waar? Misschien kunt u uw TV meubel vervangen voor een TV-dressoir. Een TV-dressoir is een halfhoge kast die u onder de TV plaatst. In dit dressoir kunt u uiteraard meer spullen kwijt dan in uw TV meubel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *